Buiten de vachtverzorging kunt u bij DUCHESS ook terecht voor "losse diensten". Hier kunt u lezen wat wij u kunnen bieden. Het is wel noodzakelijk om hiervoor een afspraak te maken zodat we ook de benodigde tijd voor u kunnen vrijmaken. Dit kunt u online of telefonisch doen.


Nagels knippen

Voor een juiste stand van de poten en daarmee gepaard gaande houding van uw huisdier is het belangrijk dat de nagels niet te lang zijn. Voor het knippen kunt u bij ons terecht.

 

 

Prijs van de behandeling : € 10.50

Oorverzorging

Het is van belang dat het oorkanaal van uw huisdier schoon, gezond en vrij van haren is. Wij verwijderen voor u de haren, maken het oor schoon en behandelen het met earcleaner.

 

 

Prijs van de behandeling : € 11.50

Anaalklieren behandelen

Het regelmatig controleren en evt.uitdrukken van de anaalklieren is belangrijk om problemen te voorkomen. In overvolle anaalklieren ontstaat niet alleen druk maar de opgehoopte anaalkliervulling gaat uiteindelijk gisten en vindt er bacteriegroei plaats. Hierdoor kan uiteindelijk een ontsteking ontstaan. Bij DUCHESS kunt u de anaalklieren van uw hond of kat laten behandelen.

 

Prijs van de behandeling : € 11.50

 


Gebitsverzorging

U kunt bij ons terecht om inmiddels gevormd tandsteen met effectieve producten te laten behandelen/verwijderen. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Mocht bij de gebitscontrole blijken dat er door het overmatige tandsteen sprake is van o.a tandvleesontsteking dan bewijzen wij u door naar uw dierenarts.

De prijs is afhankelijk van de duur van de behandeling.


Ophaal / Thuisbreng Service

Is het voor u niet mogelijk om uw hond/kat naar de trimsalon te brengen of heeft u geen vervoer ?

Dan kunt u in de regio gebruik maken van onze ophaal/thuisbrengservice.

Indien u van deze service gebruik wilt maken kunt u dit aangeven bij het maken van een afspraak.

 

Prijs H/B Service  : € 9.50


Wassen

Wilt u uw hond laten wassen met verzorgende producten die het beste aansluiten bij de vacht van uw hond ? Bij ons is het mogelijk om uw hond te laten wassen. Uw hond dient hiervoor uiteraard klitvrij te zijn.

 

Prijs van de behandeling :

Kortharige hond    € 20.00

Middelgrote/Grote hond € 24,95

 

Voor honden met een dikke vacht rekenen wij een toeslag. E.e.a wordt uiteraard met samen u besproken.