NIEUW Nagayu CO2 Skin Treatment

Bij DUCHESS kunt u terecht voor een een Nagayu CO2 behandeling. Deze behandeling helpt huisdieren met huidproblemen zoals roos, hotspots, schimmels, teken- en vlooienbeten, sterke geur, jeuk en algemene reinheid voor huid en vacht. 

Wat is het ?

Het is een samengeperst tablet dat bestaat uit koolstofdioxide, waterstof en bicarbonaat. Het systeem voegt ionen toe aan de spoeling na de shampoo, welke al jaren een effectieve medische behandeling bij mensen is. Deze methode is ontstaan in een klein dorp genaamd "Nagayu" in het zuiden van Japan, waar kooldioxide van nature voorkomt in warmwaterbronnen.

Hoe werkt het ?

De tablet wordt in een speciale douchekop geplaatst en wordt onmiddellijk opgelost met vers stromend water. Wanneer het lichaam bicarbonaat-ionen door de huid absorbeert, zorgt het ervoor dat het lichaam stikstofmonoxide synthetiseert en vrijgeeft in de binnenwand van het bloedvat. Dit proces verhoogt de bloedcirculatie en zuurstofabsorptie. Wanneer zuurstof wordt geabsorbeerd, worden bicarbonaat-ionen en koolstofdioxide in het lichaam uitgescheiden als bijproducten. Dit proces helpt bij het handhaven van de pH-niveaus in het bloed en de huid.

Voordelen

 

 

Diepe reiniging en geurverwijdering - De CO2-behandeling heeft de mogelijkheid om mineraal afval in verstopte poriën te verwijderen, wat geur veroorzaakt, terwijl het natuurlijke vochtgehalte in de huid van uw hond wordt behouden. Medische problemen en allergieën - De huid van een hond is 1/3 van de dikte van de menselijke huid. Wanneer de buitenste laag van de huid is beschadigd, kan dit een onbalans in de pH-waarde van de huid veroorzaken, wat resulteert in korst, gist of olieophoping. Het gebruik van de CO2-behandeling handhaaft de gezondheid en kwaliteit van de beschermende huidlagen van uw hond. Verbeterde vacht - Het effect van de bicarbonaat-ionen, waterstof-ionen en citroenzuur spoelt mineraal en siliciumvuil weg dat verstopt zit in de haarwortel. Dit resulteert in een volle, zijdeachtige en gezonde vacht.