New Life For Animals

 

De stichting New Life For Animals brengt Roemeense straathonden in diverse Europese landen onder bij gemotiveerde en liefdevolle adoptiegezinnen.

 

Door hun enorme betrokkenheid bij de straathonden in Boekarest hebben Dana Perjoc en Corina Bors in 2011 De stichting New Life For Animals opgericht. Ze verzorgen naast hun fulltime baan op diverse vaste plekken straathonden en geven hun eten en drinken. Ze proberen de zwakkere honden en moederhonden met pups van hun miserabele bestaan op straat mee te nemen naar  het beste dokhotel van Boekarest, de Planeta HamHam. Ook brengen ze honden onder bij dierenpensions en plaatsen ze pups bij verschillende dierenartsen in Roemenië.

 

Zij zorgen dat deze honden de (brood)nodige zorg krijgen die ze zó verdienen. Ze worden allemaal ontwormd, gevaccineerd, gechipt en voorzien van een EU-paspoort. Daarnaast worden ze, indien de leeftijd dit toelaat, gecastreerd en gesteriliseerd.

Vervolgens worden de honden via een georganiseerd transport naar het land van bestemming gebracht waar opvang- en adoptiegezinnen klaar staan om de zorg voor deze honden op zich te nemen. Het is dus ook mogelijk om honden die al in Nederland worden opgevangen te adopteren.

 

New Life For Animals  is  een officiële stichting en draait volledig op gemotiveerde en betrokken vrijwilligers in Roemenie, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Nederland en moeten het hebben van donaties. Ze promoten de honden voornamelijk via de Nederlandse website en Facebook.                          

 

Wilt u ook graag een hond een tweede kans geven door hem/haar te adopteren, fungeren als opvang gezin of de stichting middels een kleine donatie een hart onder de riem steken neem dan eens een kijkje op de betreffende pagina's.

Daarnaast kunt u hen ook helpen door spullen te doneren voor de straathonden zoals: dekens, manden, halsbanden en riemen, voer, drinkbakken enz. Deze zijn heel hard nodig.

 

Op de website van NLFA vindt u alle betreffende info en tevens de contactpersonen die u graag te woord staan. Het is uiteraard ook mogelijk om bij ons meer informatie in te winnen en u met de juiste personen in contact te brengen.